τουριστικό γραφείο - ταξιδιωτικό γραφείο μετάφραση στα Ελληνικά τουριστικό γραφείο - ταξιδιωτικό γραφείο μετάφραση στα Αγγλικά
Ταξίδια σε όλο τον κόσμο

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Τιμή: 545.00
Περιγραφή τιμής: Ανά άτομο
Αναχωρήσεις: 04/03/2011
Διάρκεια: 4 μέρες ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Είδος Ταξιδιού: ομαδικό

 

Τιμή κατ’ άτομο: 545€ + φόροι αεροδρομίου

Μονόκλινο :695€ + φόροι αεροδρομίου

Περιλαμβάνονται :

  1. Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν

  2. Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση για τις διαδρομές Αθήνα – Βενετία- Αθήνα.

  3. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4**** Hilton Garden Inn

  4. Πρωινό καθημερινά

  5. Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  6. Έμπειρος, αρχηγός συνοδός του γραφείου μας

  7. Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/ επαγγελματικής ευθύνης

  8. Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

  1. Εισόδους σε μουσεία, παλάτια, αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ρητά ως προαιρετικό, βαπορέττο.

  2. Φόρους αεροδρομίου (115 €)

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του γραφείου μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

 

1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη των Δόγηδων και των Καναλιών, την ρομαντική Βενετία. ‘¶φιξη στο αεροδρόμιο και ακολουθεί ξενάγηση πόλεως. Μεταφορά εξ’ ιδίων στην πλατεία Σαν Μάρκο απ’ όπου θα αρχίσει η ξενάγηση της πόλεως. Θα περπατήσουμε στο Καστέλλο την πιο όμορφη συνοικία της πόλης και θα φτάσουμε στην Ιερά Μητρόπολη της Ιταλίας, την ορθόδοξη ελληνική Εκκλησία του Αγ. Γεωργίου (Σαν Τζιόρτζιο ντι Γκρέτσι), όπου βρίσκεται και το ελληνικό βυζαντινό μουσείο. Θα δούμε το ομορφότερο γοτθικό παλάτι της Ευρώπης το Παλάτσιο Ντουκάλε (Παλάτι των Δόγηδων), την Γέφυρα των Αναστεναγμών, τις παλιές και νέες φυλακές, το Καμπανίλε του Αγ. Μάρκου το πιο ψηλό κτίριο της Βενετίας, τον Πύργο των Μαυριτανών, την Βασιλική του Αγ. Μάρκου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και προαιρετική βραδινή βόλτα στην ρομαντική Βενετία (by night ) διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα : Παρακολούθηση Καρναβαλιού

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για να παρακολουθήσετε το μοναδικό Καρναβάλι με τις υπέροχες φορεσιές, τα χρωματιστά άρματα και την παρέλαση τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα : Παρακολούθηση Καρναβαλιού

Πρωινό και μετάβαση στο Τρονκέττο. Μεταφορά εξ ιδίων στην πλατεία Σαν Μάρκο. Σήμερα η ημέρα σας είναι ελεύθερη για την αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα (αγορές , περιήγηση στα νησάκια Μπουράνο ,Τορτςέλλο συνέχεια παρακολούθηση Καρναβαλιού, οι φορεσιές, τα χρώματα, τα άρματα σίγουρα και οι παρελάσεις τους θα σας εντυπωσιάσουν. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ – (ΒΕΡΟΝΑ) - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη εμείς σας προτείνουμε εκδρομή για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα. Με την άφιξη θα δούμε το ιστορικό κέντρο, την Ρωμαϊκή αρένα, το Αρχοντικό των Καπουλέτων και φυσικά το θρυλικό μπαλκόνι. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου μας περιμένει το αεροπλάνο της επιστροφής . ¶φιξη στην Αθήνα γοητευμένοι από την πληθώρα των αποκριάτικων συγκινήσεων και χρωμάτων .

Βίντεο